Si të krijoni dhe të fitoni para në internet në shumë gjuhë - udhëzues

Mësoni se si të përdorni softuer të thjeshtë për të automatizuar krijimin e faqes në internet në shumë gjuhë.

Pse dhe kush duhet ta mësoni këtë aftësi?

Për të fituar para në këtë botë në mënyrë globale duke reklamuar ose shitur ÇDO shërbim ose produkt në të gjithë botën. E gjitha është e automatizuar! Ideja është që automatikisht të krijoni një kopje të një teksti në shumë (p.sh. 30 gjuhë). Për më tepër, në disa gjuhë një faqe e caktuar mund të renditet më lart nga Google sesa faqja origjinale. Sa më shumë njerëz të vizitojnë faqen tuaj në internet, aq më të mëdha janë fitimet tuaja të mundshme

Nëse jeni duke kërkuar një ndryshim dhe dëshironi të provoni një biznes fleksibël vetëm me një kompjuter portativ, ky është shansi juaj. Kjo lloj pune më ndryshoi jetën, tani u mësoj të tjerëve.

Nëse tashmë keni përvojë në ndërtimin e faqeve të internetit, shumë mirë. Ju mund të filloni t'i ndërtoni ato dhe të përktheni në gjuhë të tjera (shkoni te Hapi 3). Nëse nuk dini nga të filloni, supozoj se nuk keni njohuri dhe duhet të filloni me Hapin 1.

 

Hapi 1 - domeni

Sigurisht, keni nevojë për një emër në internet (domain). Nëse e dini se çfarë produkti ose shërbimi do të promovoni, zgjedhja e një emri domain është e thjeshtë. Nëse nuk e dini akoma, përpiquni të zgjidhni një emër universal. Për një faqe në internet në shumë gjuhë, një domen me shtrirjen .com do të jetë më i miri. Sidoqoftë, nëse shkruani në gjuhën tuaj amtare dhe keni tashmë një domen lokal (p.sh. doman-name.es në spanjisht) është mirë. Uebfaqja juaj në shumë gjuhë do të përkthehet automatikisht nga Spanjishtja në çdo gjuhë që ju zgjidhni.

Ku të regjistroni një domain?

Unë sugjeroj ovh.com ose godaddy.com. Ju gjithashtu mund të blini një domen nga kompania juaj e pritjes (Hapi 2)

Hapi 2 - pritja

Para se të filloni të ndërtoni një faqe në internet, keni nevojë për pritje. Ky është një shërbim ku kompania pritëse do t'ju japë një vend në internet për faqen tuaj te internetit. Bestshtë më mirë të zgjidhni një kompani nga vendi juaj në mënyrë që të mund të kontaktoni me lehtësi kompaninë 24/7 në rast të pyetjeve / problemeve.

Hapi 3 - ndërtoni një faqe në internet

Tani ju duhet të ndërtoni një faqe në internet. Nëse nuk jeni person teknik dhe nuk dini ndonjë kodim, mos u shqetësoni. Ju duhet një model i mirë i faqes në internet. Unë rekomandoj Divi. Ju do të ndërtoni një faqe në internet sikur të ishin "tulla".

Temë & ndërtues DIVI

Rishikimi dhe udhëzimet e temës Divi

Tema ASTRA

Rishikimi dhe udhëzimet për temën Astra

Alternativa për faqen në internet në shumë gjuhë është Astra Theme + Elementor Page ndërtues. Unë personalisht përdor Divi por Elementor duket se është më i popullarizuar dhe disa njerëz preferojnë ndërtimin e faqeve në internet duke përdorur ndërtuesin e faqeve Elementor.

Ndërtuesi i faqes Elementor për temën Astra

Rishikimi dhe udhëzimet për elementët

Hapi 4 - përkthimi automatik

Nëse tashmë keni një faqe në internet, duhet ta përktheni atë. Gjëja më e rëndësishme është që faqet e përkthyera të jenë të dukshme në motorët e kërkimit dhe të indeksohen prej tyre. Crucshtë thelbësore. Shtojca më e lehtë dhe më e mirë e përkthimit automatik GTranslate do t'ju ndihmojë për këtë. Google skanon dhe përkthen automatikisht faqen tuaj dhe GTranslate sigurohuni që të krijohet dhe ruhet si faqe e re një faqe e kopjuar në çdo gjuhë.

Shtojcë shumëgjuhëshe GTranslate

GTranslate Rishikimi & Mësime dhe Vegla

Hapi 5 - keni nevojë për përmbajtje

Nuk ka shumë rëndësi në cilën gjuhë shkruani faqen. Kjo mund të jetë në gjuhën tuaj amtare ose në anglisht. Sidoqoftë, ju duhen artikuj për sitin. Ato duhet të jenë unike. Nëse ju intereson koha dhe jo cilësia, mund ta përdorni softuerin për të krijuar tekste të reja unike nga ato ekzistuese. të cilat do t’i gjeni në internet. Softueri më i njohur është SpinRewriter, WordAi, ChimpRewriter. Për fillestarët, unë sugjeroj SpinRewriter.

Hapi 6 - frymëzim

Keni nevojë për frymëzim cilin produkt të promovoni? Dëshironi të mësoni më shumë rreth marketingut në internet?

Unë jam duke krijuar një udhëzues të marketingut bashkëpunues për një faqe në internet me shumë gjuhë. Unë rekomandoj të regjistroheni më poshtë për t'u njoftuar kur ta përfundoj atë.

 

[jetpack_subscription_form]

Nëse regjistroheni, do të njoftoheni kur përmbajtja e re të shfaqet në faqen time. Ky nuk është një buletin tipik ose listë postare. Mos u shqetëso. Sigurisht që mund të çabonoheni në çdo kohë. Kjo pajtim mbështetet nga shtojca e besueshme Jetpack.

eToro

Temat e rekomanduara për faqen në internet të Wordpress në shumë gjuhë:

Disclosure: Some of the links in this post/video are “affiliate links” – what this means is that if you click on the link and choose to make a purchase, I will receive an affiliate commission. However, I promote only products I personally use or know they are very good.

Temë & ndërtues DIVI

Rishikimi dhe udhëzimet e temës Divi

Tema ASTRA

Rishikimi dhe udhëzimet për temën Astra

Ndërtuesi i faqes Elementor për temën Astra

Rishikimi dhe udhëzimet për elementët

Shtojcë e rekomanduar e përkthimit për faqen në internet të Wordpress në shumë gjuhë:

Shtojcë shumëgjuhëshe GTranslate

GTranslate Rishikimi & Mësime dhe Vegla

Shtojca shumëgjuhëshe TranslatePress

Rishikimi dhe Udhëzimet dhe Veglat e TranslatePress

Cila shtojcë e rishkrimit të përmbajtjes për të zgjedhur për uebfaqen shumëgjuhëshe të Wordpress:

SpinRewriter ose WordAi

Krahasimi dhe rekomandimi
(Kliko këtu)

Softuer i rekomanduar për SEO për Uebsajtin Wordpress në shumë gjuhë:

SEO PowerSuite - mjet i marketingut

Rishikimi dhe udhëzimet për SEO PowerSuite