Pro: Rishikimi WP Astra - zgjedhje e shkëlqyeshme për temën shumëgjuhëshe të shtypit në çdo gjuhë. Ndërtues i lehtë, i shpejtë dhe i përputhshëm me Elementor.

Kundrat: Nuk është ndërtues modern i faqeve moderne. Ju duhet të paguani shtesë për Elementor.

Tema Astra është një temë tjetër e njohur. Njihet për shpejtësinë dhe peshën e lehtë të kodit. Shtë një zgjedhje e shkëlqyeshme për uebsajtin wordpress në shumë gjuhë. Këtu janë vetëm disa karakteristika të rëndësishme se çfarë mund të bëni me Astra Theme:

 • Personalizo pa kod - Ndryshoni modelin përmes një sërë opsionesh në WordPress Customizer. Asnjë njohuri e kodimit nuk është e nevojshme! Jo vetëm që faqja juaj në internet do të jetë e shpejtë, por ju do të jeni në gjendje ta bëni atë të duket saktësisht si dëshironi me përshtatësin tonë të temave vizuale, të shpejtë dhe të lehtë!
  • Cilësimet e paraqitjes - Në këtë zonë, mund të menaxhohet faqosja e kontejnerëve të faqes në internet, titulli, blogu, arkivat, faqet e vetme, postimet, shiriti anësor dhe faqja.
  • Blog & Arkiva - Kontrolloni dizajnin e postimeve tuaja të blogut dhe faqeve të arkivit me mundësi të rregullta në përshtatësin. Menaxhoni gjerësinë, përmbajtjen dhe madje edhe metën.
  • Ngjyrat & Tipografia - Vendosni lehtësisht ngjyrat dhe shkronjat! Ne e kuptojmë se është e rëndësishme të jesh në gjendje të vendosësh shkronja dhe ngjyra që integrohen me markën tënde.
  • Opsionet e kokës - Astra vjen me disa shtrirje të kokave të integruara. Pro shtesa zgjeron mundësitë dhe shton më shumë karakteristika më tej.
 • Krijuar për Ndërtuesit e faqeve - Astra ju jep mundësinë të çaktivizoni titullin e faqes dhe shiritin anësor. Krijoni faqe me gjerësi të plotë me liri të plotë të dizajnit.
 • Performanca super e shpejtë - Astra është bërë për shpejtësi. Themeshtë tema më e lehtë në dispozicion në treg dhe ofron performancë të pakrahasueshme.
 • Uebsajtet e Para-Ndërtuara - Ulni kohën e krijimit të faqes në internet duke përdorur demonstrime perfekte të gatshme për përdorim të pikselëve nga biblioteka jonë e modeleve fillestare.

A është Astra plotësisht e përputhshme dhe funksionon mirë me Elementor?

Astra është një nga temat e pakta më të rekomanduara për të punuar me Elementor. Meqenëse Elementor rekomandon shtojcën TranslatePress atëherë mund të krijoni një kombinim të fuqishëm shumëgjuhësh (Tema Astra + Ndërtuesi i faqeve të elementeve + Shtojca TranslatePress)

Tema WP Astra Integrimi me mjete të tjera.

Ju nuk duhet të shqetësoheni. Përveç Elementor WP Astra integrohen me BeaverBuilder, WooCommerce, LearnDash, Yoast SEO, Toolset, Gutenberg Blocks. E fundit është veçanërisht e integruar mirë. Zhvilluesit e Astra krijojnë temën Astra një nga temat e para të pajtueshme me WordPress Gutenberg. WP Astra ofron bibliotekën më të gjerë të modeleve fillestare falas për Gutenberg. Ekziston edhe një nga shtojcat më të njohura të krijuara për Gutenberg nga zhvilluesit e Astra.

Temat e rekomanduara për faqen në internet të Wordpress në shumë gjuhë:

Disclosure: Some of the links in this post/video are “affiliate links” – what this means is that if you click on the link and choose to make a purchase, I will receive an affiliate commission. However, I promote only products I personally use or know they are very good.

Temë & ndërtues DIVI

Rishikimi dhe udhëzimet e temës Divi

Tema ASTRA

Rishikimi dhe udhëzimet për temën Astra

Ndërtuesi i faqes Elementor për temën Astra

Rishikimi dhe udhëzimet për elementët

Shtojcë e rekomanduar e përkthimit për faqen në internet të Wordpress në shumë gjuhë:

Shtojcë shumëgjuhëshe GTranslate

GTranslate Rishikimi & Mësime dhe Vegla

Shtojca shumëgjuhëshe TranslatePress

Rishikimi dhe Udhëzimet dhe Veglat e TranslatePress

Cila shtojcë e rishkrimit të përmbajtjes për të zgjedhur për uebfaqen shumëgjuhëshe të Wordpress:

SpinRewriter ose WordAi

Krahasimi dhe rekomandimi
(Kliko këtu)

Softuer i rekomanduar për SEO për Uebsajtin Wordpress në shumë gjuhë:

SEO PowerSuite - mjet i marketingut

Rishikimi dhe udhëzimet për SEO PowerSuite