Rishikimi i Divi - pro dhe kundër të temës Divi.

Shqyrtime, Divi

Pro: Karakteristikë e mahnitshme e ndërtuesit të temave (ju lutem mos gaboni me ndërtuesin e faqeve divi). Çmimi konkurrues gjatë gjithë jetës për faqet e internetit të pakufizuara.

Kundrat: Disa thonë se tema Divi nuk është aq e shpejtë sa WP Astra. Shpejtësia e faqes në internet është një nga faktorët e renditjes në google. Megjithatë nëse shtoni Elementor Page Builder në temën WP Astra beteja është më e barabartë. Ndërtuesi i faqes Elementor është më i përgjegjshëm dhe ka më shumë module të disponueshëm në versionin e plotë.

Përmbledhje: Divi është fitues për mua. Ka një tipar të shkëlqyeshëm të ndërtuesit të temave. Më pëlqen çmimi i tij gjatë gjithë jetës për abonimin vjetor të Elementor.

Në fund të këtij rishikimi unë përpiqem të përgjigjem në pyetjen nëse tema Divi është temë ideale WordPress për faqe shumëgjuhëshe? Ju lutemi lexoni përmbledhjen tonë gjithëpërfshirëse të temës Divi.

Tema Divi duket të jetë tema më e popullarizuar e WordPress. Ka një ndërtues vizual të përparuar shumë të përparuar. Ju mund të ndërtoni vizualisht, të shtoni efekte, të ndani formën dhe të ndryshoni me shumicë me një klikim të një butoni. Mjete të tjera shumë të dobishme të ndërtuesit Divi janë:

 • biblioteka e faqosjeve
 • shndërron
 • shtetet e rri pezull
 • gjeni dhe zëvendësoni

Disa karakteristika të tjera të rëndësishme të DIVI përfshijnë:

 1. Redaktimi i Tekstit Inline - Thjesht kliko dhe fillo të shtypësh! Redaktimi i faqes tuaj nuk ka qenë kurrë kaq i lehtë. Hartoni faqet në pjesën e përparme dhe shikoni rezultatet menjëherë ndërsa shtypni.
 2. Opsionet e Projektimit Boll - shijoni dhjetra elementë unikë të faqes dhe mijëra opsione të dizajnit. Divi ju jep kontroll të plotë të dizajnit mbi faqen tuaj te internetit.
 3. Kontrolli i personalizuar i CSS - Zhvilluesit mund të kombinojnë lehtësisht kontrollet vizuale të dizajnit të Divi-t me CSS-në e tyre të personalizuar. Ndërfaqja e Divi është e thjeshtë por jo kufizuese.
 4. Redaktimi i përgjegjshëm - Ndërtimi i faqeve të internetit të bukura të përgjegjshme është e lehtë. Divi është i përgjegjshëm nga natyra dhe gjithashtu ju jep kontroll të plotë mbi mënyrën se si duket faqja juaj e internetit në pajisjet mobile.
 5. Redaktimi i vërtetë vizual - Dizenjoni faqen tuaj në kohë reale dhe shikoni rezultatet menjëherë. Krijoni dhe personalizoni faqet tuaja duke përdorur kontrolle intuitive vizuale.
 6. Zvarrit dhe lësho ndërtesën - Shtoni, fshini dhe lëvizni elementë në pjesën e përparme të faqes tuaj të internetit. Pa kodim dhe pa opsione konfuze fundore.
 7. Elemente dhe stile globale - Menaxhoni tërë dizajnin e faqes suaj të internetit duke përdorur elemente globale dhe cilësime të dizajnit në të gjithë faqen e internetit. Divi nuk është vetëm një ndërtues faqesh, por është një sistem për krijimin e faqeve në internet.
 8. Zhbëj, Riparo dhe Rishikimet - Divi punon si një aplikacion modern i softuerit. Zhbëj, lehtësoj sërish dhe udhëto me lehtësi në të gjithë historikun tënd të redaktimeve. Nëse bëni një gabim, Divi ka shpinën.
 9. Ruaj dhe menaxho dizenjimet e tua - Ruaj dhe menaxho dizenjime të pakufizuara të personalizuara. Ripërdorni me lehtësi ato për të filluar faqe të reja. Krijoni sisteme të përparuara të dizajnit dhe rregulloni rrjedhën tuaj të punës.

Temë & ndërtues DIVI

Rishikimi dhe udhëzimet e temës Divi

eToro

Temat e rekomanduara për faqen në internet të Wordpress në shumë gjuhë:

Disclosure: Some of the links in this post/video are “affiliate links” – what this means is that if you click on the link and choose to make a purchase, I will receive an affiliate commission. However, I promote only products I personally use or know they are very good.

Temë & ndërtues DIVI

Rishikimi dhe udhëzimet e temës Divi

Tema ASTRA

Rishikimi dhe udhëzimet për temën Astra

Ndërtuesi i faqes Elementor për temën Astra

Rishikimi dhe udhëzimet për elementët

Shtojcë e rekomanduar e përkthimit për faqen në internet të Wordpress në shumë gjuhë:

Shtojcë shumëgjuhëshe GTranslate

GTranslate Rishikimi & Mësime dhe Vegla

Shtojca shumëgjuhëshe TranslatePress

Rishikimi dhe Udhëzimet dhe Veglat e TranslatePress

Cila shtojcë e rishkrimit të përmbajtjes për të zgjedhur për uebfaqen shumëgjuhëshe të Wordpress:

SpinRewriter ose WordAi

Krahasimi dhe rekomandimi
(Kliko këtu)

Softuer i rekomanduar për SEO për Uebsajtin Wordpress në shumë gjuhë:

SEO PowerSuite - mjet i marketingut

Rishikimi dhe udhëzimet për SEO PowerSuite